OM OSS

Vi strävar efter att vara aktören för er som vill göra affär med en professionell aktör med rätt kompetens, ett modernt tillvägagångssätt och ett genuint intresse i båtaffärer.

Som trygghet för våra klienter är vi försäkrade och har aktiva samarbeten med bl.a:

  • Atlantica, båtförsäkringar.
  • Swedbank Finans, finansieringslösning.
  • Wasa Kredit, finansieringslösning.
  • Fjäderholmsvarvet, förvaring och fullservice-varv.

Vi har dessutom ett kompetent nätverk av specialister inom sina områden, t.ex: marintekniker, plasttekniker, besiktningsmän, eltekniker, tillverkare, grossister, marknadsföringsbyråer, jurister, m.m.

HISTORIEN BAKOM

Thudén Stockholm drivs av Philip Thudén, som är delvis uppvuxen i Stockholms innerskärgård med en far som arbetat med båtar i över 30 år av sitt liv.

Philip är utbildad inom sjöfart, affärsutveckling, marknadsföring samt juridik och har samlat erfarenhet från över 6 intensiva år av just försäljning av motorbåtar.

– Jag blev frustrerad över de föråldrade förhållnings- och arbetssätt som användes i branschen och såg uppenbara möjligheter till effektivare arbetssätt, högre servicenivå och större kundnytta.

– Det gjorde att jag 2019 startade Thudén Stockholm med ambition om att utmana branschen som en nutida och professionell aktör, specialiserad på exklusiv båtförmedling.

Thudén Stockholm strävar efter ett modernt tillvägagångssätt, ett högt engagemang och en affärsmässig fingertoppskänsla i vår mission om att nå lyckade båtaffärer.

Vi är inte bundna vid något varumärke och verkar därmed som en relativt opartisk aktör som säkerställer att vi kan hålla våra intressenters intressen först.

– Jag vill förändra den allmänna bilden av en båtmäklare och visa att det går att se till både säljare och köpares intressen.