OM OSS

Thudén Stockholm är samarbetspartnern för dig som vill jobba med en professionell aktör med rätt kompetens, ett modernt tillvägagångssätt och ett genuint intresse i både köpare och säljare.

Som trygghet för våra intressenter är vi försäkrade och vi har aktiva samarbeten med bl.a:

  • Atlantica, båtförsäkringar.
  • Swedbank Finans, finansieringslösning.
  • Wasa Kredit, finansieringslösning.
  • Fjäderholmsvarvet, förvaring och fullservice-varv.

Vi har dessutom ett kompetent nätverk av specialister inom sina områden, t.ex: marintekniker, plasttekniker, besiktningsmän, eltekniker, tillverkare, grossister, marknadsföringsbyråer, jurister, m.m.

HISTORIEN BAKOM

Thudén Stockholm drivs av Philip Thudén, som är delvis uppvuxen i Stockholms innerskärgård med en far som arbetat med båtar i över 30 år av sitt liv.

Philip är utbildad inom sjöfart, affärsutveckling, marknadsföring samt juridik och har samlat erfarenhet från över 6 intensiva år av just försäljning av båtar.

– Jag blev frustrerad över de föråldrade förhållnings- och arbetssätt som användes och såg uppenbara möjligheter till effektivare arbetssätt, högre servicenivå och större kundnytta.

– Det gjorde att jag 2019 startade Thudén Stockholm med ambition om att utmana branschen som en nutida och professionell aktör, specialiserad på exklusiv båtförmedling.

Thudén Stockholm strävar efter ett modernt tillvägagångssätt, ett högt engagemang och en affärsmässig fingertoppskänsla i vår mission om att nå lyckade båtaffärer. Vi är inte bundna vid något varumärke och verkar därmed som en obunden och opartiskt och kan hålla våra intressenters intressen först.

– Jag vill förändra den allmänna bilden av en båtmäklare och visa att det går att se till både säljare och köpares intressen.