Flipper 880 ST

1,679,000 SEK

Sportig look och körglädje möter praktikalitet och funktion; mångsidig weekend-aft-cabin-cruiser från välrenommerat varumärke – för er som vill utforska skärgården både längre och mer komfortabelt.
JAG VILL VETA MER

Beskrivning

– Sportig och funktionell aft-cabin-weekend-cruiser, för familjen som vill åka mer komfortabelt och längre.
– Smarta planlösning och materialval anpassade för vårt nordiska klimat.
– Utrustad med bl.a: GPS 12″, bogpropeller, värmare, varmvatten, trimplan, el-spoltoa, softtop m.m.

Flipper är ett finskt båtvarumärke som är en del av den stora Bella-koncernen och är mycket välkänt och välrenommerat i svenska vatten. De har modeller i storleken ca 20-33 fot och är generellt kända för att göra funktionella båtar med nätt och sportig design.

Modellen 880 ST är av typen “Hard Top” (eller Sport Top) vilket reducerar kapellfixandet men släpper in gott om ljus och ger en känsla av att vara nära naturen, likt en öppen båt – en hybrid mellan en daycruiser och en kabinbåt med andra ord.

Planlösningen är både walkaround och akterruff-typ, som gör det smidigare att röra sig på båten respektive ger en mer privat känsla med lite distans mellan hytterna.

Materialvalen är genomgående ljusa kombinerat med läderbeklädda detaljer som ger en fräsch och lyxig känsla.

I förpiken finns sovplats för två med stora ljusinsläpp från både tak och skrovsidor. Intill finns en separat garderob samt en WC med el-spolta och duschmöjlighet.

Salongen är båtens hjärta och här sitter sällskapet bekvämt i en u-soffa med utsikt genom de stora sidofönsterna, i nära anslutning till pentry utrustat med spisplattor, varmvatten och en smart skjutbar bänkskiva som ger mer plats vid matförberedelserna.

I akterruffen finns två sovplatser med ljusinsläpp både akterifrån och från skrovsidan. Ovanpå finns båtens inbjudande solbädd.

Detta exemplar är välutrustat med bl.a:
GPS 12″ m. ekolod, bogpropeller, trimplan, wallas-värmare, ankarvinsch, spisplatta, bäddmadrasser, stereo med 4 högtalare, landströmsanslutning m.m.

Båtens framdrift står två stycken Mercury Verado 200 – totalt 400 hästkrafter. De ger båten en behaglig marschfart på ca 25 knop och en toppfart på 36 knop. De är servade för säsongen och har endast gått ca 260 gångtimmar.

Båten visas efter tidsbokning och är redo för sina nya ägare.

Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.