Flipper 670 DC

579,000 SEK

Sportig och snygg daycruiser från välkänd tillverkare; för den som vill prova på båtlivet med hög fartpotential

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

– Sportig och snygg daycruiser från välkända Flipper.
– Materialval och lösningar anpassade för vårt nordiska klimat.
– Utrustad med bl.a: GPS 7″, akterkapell, bord, soldäck teakdurk, tryckvatten m.m.

Flipper Boats är ett finskt båtvarumärke som är mycket välkänt och renommerat i svenska vatten.

De tillverkar båtar i storleken 20-33 fot och är generellt kända för att göra funktionella båtar med nätt och sportig design.

Modellen 670 DC är troligen deras mest sålda i modern tid och finns väl representerad i våra svenska vatten. Vad som gjort modellen så populär är troligen dess snygga design, exklusiva finish och sportiga sjöegenskaper. En modell som både är lätt att hantera, kul att köra och dessutom håller ett högt andrahandsvärde.

Planlösningen består av en inbjudande sittbrunn med en L-soffa med tillhörande bord eller solbädd. Nära intill finns en kyllåda, en vask med färskvatten och fenderförvaring. I aktern finns även ett smart kapellgarage där körkapellet kan stuvas undan när det inte används. I förpiken finns möjlighet för två personer att övernatta med bra förvaring intill.

Detta exemplar är utrustad med bl.a teakdurk, bord, solbädd, tryckvatten, hamnkapell, trimplan m.m. och fick dessutom en ny motor 2016/2017 och har därmed bara gått ynka 113h.

Motoriseringen består av en Mercury Verado på 225 hästkrafter som ger Flipper 670 en ordentlig skjuts och en behaglig marschfart på ca 25 knop.

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka en visning.

Med reservation för ev. felskrivningar i annonsen.