Delta 54 IPS

12,995,000 SEK

Okonventionellt utseende, effektiv prestanda och stilren planlösning – en yacht för er som söker ett snabbt, flytande penthouse!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

I korthet:
– Ett snabbt, flytande penthouse med 360- graders sjöutsikt.

– 2x VP D8 IPS 800; reducerar service- och förbrukningskostnader med högsta precision och prestanda.

– Joystickstyrning, Air Condition, elverk, jet tender, solbäddar, ismaskin, gångbräda, sänkbar badbrygga, sea keeper, digital kontroll av båtens elektronik m.m.

Delta Powerboats är ett svenskt varumärke som producerar båtar och yachter i storleken 25 till 88 fot.

Delta är kända för sin okonventionella design, effektiva skrov och minimalistiskt skandinaviska stil och har snabbt tagit plats som ett av de mest prestigefyllda varumärkena att inneha.

Delta 54 IPS är en av deras största modeller som mäter nästan 59 fot i totallängd (18,1 m), varav skrovet och överbyggnaden är tillverkat i kolfiber för att minimera fartygets vikt, minska dess bränsleförbrukning och förbättrar dess prestanda, jämfört med tyngre plastskrov.

Akterdäcket på Delta 54 är mycket spaciöst med en stor nedsänkbar badplattform, gjord för att smidigt kunna sjösätta en liten rib eller jet ski. Även akterdäcksbordet är nedfällbart vilket ger möjlighet till ännu mer utrymme för sociala bjudningar eller solbad.

Salongen entras genom två skjutbara panoramaglasdörrar och längs med babordsidan finns en stilren och bekväm L-soffa runt ett stort salongsbord med tillhörande sittpall. På styrbordssidan finns ett ljust och fullt utrustat kök inklusive dubbel diskho, diskmaskin, dubbla kylskåp med frysfack och gott om förvaring för porslin, bestick och glas m.m, allt självklart stilrent integrerat med interiördesignen utformad i exklusiva materialval.

Midskepps finns det en övre salongssektion med en ytterligare soffa och tillhörande bord, här sitter passagerarna nära skepparen med god översikt över salongen/köket och är ett angenämt socialt tillhåll under färd.

Vid den inre styrplatsen sitter föraren i en elegant, skjutbar soffa med plats för en eventuell navigatör intill. Den stora skjutbara sidodörren på styrbordssidan ger skepparen smidig åtkomst till styrbordsdäcket och möjliggör därmed att hantera båten på egen hand.

Det finns även en yttre styrplats med joystick på styrbords sida av hyttens ände, här kan skepparen välja att styra båten för att ytterligare precisera sin tilläggning.

Bland instrumenteringen finns allt skepparen kan tänkas behöva, nästan all båtens elektronik (från länspumpar till belysning och kylar) är dessutom integrerade i de två stora 22”-skärmarna och styrs med en enkel touch.

Intill ratten finns en joystick som troligast blir skepparens favorit och som kontrollerar de två IPS-dreven och ser till att fartyget rör sig precis dit hen vill och den skjutbara dörren strax intill gör det möjligt att hantera båten helt på egen hand, utan assistans.

Längre föröver finns nedgången till de tre boningarna som består av:
– En master-suite med en stor bädd, 32″ TV, AC och egen separat WC med dusch m.m.
– Ett VIP-gästrum med två bäddar med ljudsystem, AC och egen ingång till WC.
– Ett gästrum med två bäddar ljudsystem, AC och tvättmaskin.

Det innebär att Delta 54 IPS har totalt 6 bekväma bäddplatser.

Detta exemplar är utrustad med ett dubbelmontage av 2x Volvo Penta D8 IPS800, som ger totalt 1200 hk och en toppfart upp till ~37 knop. 

Bränsleförbrukningen varierar beroende på tank/last och väderförhållanden men är i marschfart, runt 26 knop, ca 4,5l/nm, vilket är mycket imponerande för ett fartyg i denna storlek. Motorerna har dessutom inte gått många timmar och är servade av auktoriserad verkstad.

Bland utrustningslistan finns allt ni och era gäster behöver för att kunna njuta till havs eller i hamn, 2x 22” GPS plotters med ekolod, Radar, integrerad motordata och digital styrning. Fortsatt finns IPS-joystick’s, elverk, automatiska trimplan, Sea Keeper-stabilisator, Williams tender, ankarspel för, solbäddar fördäck/tak/akterdäck, elektrisk soltak över akterdäck, elektriskt panoramatak, diskmaskin, ismaskin, kylskåp, luftkonditionering, Bose-högtalarsystem, elektrisk gångbräda, lithiumbatterier, uppgraderade klädsen, dammsugare och mycket mer.

Sammanfattningsvis så är Delta 54 IPS för er som vill ha en yacht med effektiv prestanda, stilren planlösning och ett okonventionellt utseende eller helt enkelt – ett snabbt, flytande penthouse!

Kontakta oss för mer information och/eller för att boka en visning.

Med reservation för eventuella felskrivningar i annonsen.