Delta 26 Open

1,279,000 SEK

Okonventionella linjer, skandinaviska materialval och exklusiv detaljfinish – det här är båten för er som vill day-cruise:a så stilrent som möjligt!

JAG VILL VETA MER

Beskrivning

Delta Powerboats är ett varumärke med svenska rötter som tillverkar båtar och yachter i storleken 25-88 fot.

Delta förknippas med okonventionell design, effektiva skrov och skandinaviska materialval och har blivit ett varumärke som tycks spegla de mest stilmedvetna till sjöss.

Delta 26 Open är en av varvets mindre modeller med mycket gemensamt med sina större modellsyskon. Det som kanske gjort att just 26 Open blivit extra omtyckt är att den är öppen, utan hytt – ett klassiskt daycruiser-utförande i en okonventionell tappning.

Detta exemplaret är utrustat med bla:
Bogpropeller, ny fusion-stereo m. baslåda (2021), teakdäck, spoltoalett, värmare, Raymarine 9″ plotter, backkamera, ankarvinsch, akterkapell, hamnkapell, trimplan, bottenmålning, trimplan, dubbla batterier, gasolspis, diskho, tryckvatten, undervattensbelysning m.m.

Framdriften sköts av en Volvo Penta D3 med 220 hästkrafter och med bara 560 gångtimmar är denna Delta 26 Open sjösatt och helt redo för säsongen.

Sammanfattningsvis så beskrivs Delta 26 Open bäst som en båt med okonventionella linjer, skandinaviska materialval och exklusiv detaljfinish – för er som vill day-cruise:a så stilrent som möjligt!

Båten visas efter tidsbokning.

Med reservation för eventuella felskrivningar i annonsen.